Forruden løs og ud

Da jeg købte min 928´er var det klart at der skulle gøres noget ved forruden. Man kunne se at den havde lækket i begge sider da bunden af A-stolpernes læder var krøllede og skadede. Samtidig havde der været vand længe nok til at der kom lidt mos der 🙁

Jeg havde egentligt tænkt mig at vente og så fikse det efter sommeren – og så kun køre i tørvejt. Men samtidig blev vindstøjen værre og værre og ved at trykke på ruden kunne jeg mærke kold luft komme ind. Ikke holdbart i længden.

Så jeg fik listerne af og tog et kig på ruden. Og det var kun ca 1/3 der var limet, resten var løst. Enten fordi limen var røget eller fordi underlaget var rustet. Så af med a-stolpe-dækkene, af med alle lister og i gang med en hobbykniv. 20 minutter efter var ruden fri og kunne løftes ud.

Nu har jeg slebet i rusten og forseglet det som skulle forsegles (det er alt sammen inde i kabinen som i fremtiden ikke vil være våd). Nu skal jeg bare finde en professionel der kan lime den korrekt i – har haft for mange utætte ruder til at overlade det til amatører.