Radio og race

Så fik jeg endeligt radio i bilen. USB / SD-kort og ingen plads til CD´er, som alligevel bare fylder op.

Til gengæld er der byttet om på højre/venstre og for/bag i ledningsnettet så jeg får det meste af lyden i nakken. Oh well, det er charmen med ældre biler. Så når jeg har 20 minutter skal jeg lige have den ud igen og sat korrekt op.

Samtidig var der inden i hulrummet to ledninger med multistik der så ud til at passe sammen, men da jeg koblede den sammen så lyste advarselslyset. Sikkert noget med den manglende air-con, så jeg skal også derind og have dem koblet fra igen. Det er let distraherende at køre med den advarselstrekant lysende midt i instrumentbrættet.

Race: Jeg har meldt mig til baneøvelse på Knutstorp i Sverige gennem MS-racing.dk. 1800 for en hel dag incl. frokost, det virker rimeligt. Så 13. maj går det løs 🙂

Jeg skal lige have skiftet olie + oliefilter inden da jeg så at Porsche anbefaler 1 år og max 20.000 kilometer for olieskift (og jeg kender ikke alderen på min). Desuden var mit oliefilter ifølge Porsche Centrum en del ældre end 1-2 år da de kiggede på det (og fiksede en læk ved rørene der).

Nedenfor en herlig video fra Knutstorp med en 928 GT. Jeg har vist noget at se frem til.