Renovering af bagtæppe

I baggagerummet af 928´eren ligger der et tæppe som dækker over tanken samt pladen ned til reservehjulet / batteriet.

På min 84´er er det tæppe, eller rettere bagbeklædningen, smuldret. Så meget at det hver gang jeg skal til batteriet (ofte) så smuldrer det endnu mere ud over det hele. Samtidig er bagsiden af sækkelærred/jute/hessian gået løs fra selve tæppet og kantbåndet gået i stykker.

Sjovt nok så betyder det lille tæppe en hel del for lyden inde i bilen – hvor støjen fra gearkasse og udstødning bliver en anden tone når det er på.

Så mens det er koldt uden for har jeg klippet resterne af hessianen af (i støv og møg!) og fjernet kantbåndet. Næste skridt er at sætte lyddæmpningsbagside på, finde nogle kantbånd og så få det syet / limet sammen.

Opdatering: Så er det gamle støvede skidt fjernet og ny filt lagt på. Jeg endte med et tykt filttæppe fra den lokale bilmand (1,5 meter til 120 kroner) og en spraylim fra Krogslund (55 kroner). Kombinerede de to ting of klippet så filten til bagefter.

Jeg droppede kantbåndet indtil videre da kanterne alligevel er under resten af interiøret. Måske kommer det på senere, men lige nu er det ikke så vigtigt.

Til gengæld virker det nye tæppe glimrende og dæmper også en del af lyden fra udstødningen og rumleriet fra gearkasse etc. Pris i alt: 175 kroner.