Har samlet sammen til at værkstedsdag

Det er koldt, blæsende og vådt. Så min 928 står sikkert i sin garage. Men efter en måneds tid er jeg begyndt at savne den (selvom jeg drømmer om at være den utro med en 996 Carrera 4 fra ca. 2002).

Men inden starten af januar skal den synes. Det er en god anledning til lige at få den set efter. Så er der booket værkstedsdag mellem jul og nytår.

Jeg må samtidig tilstå at der er lidt at se på efter en sommer hvor jeg bare har kørt, men efter værkstedsbesøget i forsommeren ikke gidet rode ved den. Den kører jo – og det er det vigtigste.

Men et par ting bør jeg se på:

  • Knapperne til el-ruderne er begge gået i stykker. De kan fikses, men der mangler lige et par små stykker metal som jeg skal have filet til.
  • Venstre styrekugle foran er noget slidt. Den skal renoveres med et kit jeg tog med hjem fra USA forrige år. Det kræver bare en lift og et par timers arbejde, men så skulle syn ikke være et problem.
  • Jeg renoverede listerne rundt om bagruden i foråret, men kom aldrig rundt til at få den sat på.
  • Udstødningen skal lige ses efter. Den tøffer en lille smule og jeg har en mistanke om et hul ca. midt på.
  • Soltaget skraver på taget når det kører tilbage. Det skal justeres ned (måske et Porsche Centrum-job, soltaget skal helst ikke ridses mere).
  • Jeg mangler relæ 23 til mine tågelygter foran. Koster 10 USD på ebay, jeg skal bare lige have fundet det originale nummer så jeg er sikker på at få købt det rigtige.
  • Der er kommet et par små lakskader, dem burde man nok lige lappe. Og ja, jeg håber vedkommende som lavede et hak i min førerdør oplever både hyppige punkteringer, dårlig ånde og spontan inkontinens!

 

rain

Opdatering:
Det var ikke styrekuglen som var slidt, men styrestængerne. 2 nye kostede 1.000 kroner hos 9xx.dk og blev monteret lige efter jul. Det kan man tydeligt mærke i den mere præcise styring. Venstre forhjul er dog fortsat let ovalt og kan mærkes ved 110 km/t (typisk!).

Bilen blev synet uden problemer – efter jeg lige måtte udsætte synes i 14 dage mens jeg ventede på dele. Det gik rigtigt nemt og jeg endte med at skrive en artikel om den gode behandling hos Trafik- og Byggestyrelsen.