Ekstra nøgler

Min 928´er kom med kun én nøgle. Og siden dørene har en tendens til at låse sig selv når døren lukkes (klamphuggeren som samlede mine døre kunne ikke finde ud af det), så kan det være lidt skræmmende.

Lidt tilfældigt faldt jeg over keysinthepost.com, som tilbyder at lave nøgler ud fra et foto. Prisen er £20 + ca. £4 i porto (ca,. 250 kr- i alt).

Det er nemmere / billigere end at få lavet dem i DK (typisk, i hvert fald hvor jeg bor hvor ingen låsesmede kan lave en 928-nøgle).

Min er i hvert fald bestilt – så må vi se om den virker. Men man kan maile et foto inden og få dem til at vurdere om de kan lave en korrekte nøgle.

 

Ventilation fikset

Siden jeg købte min 928´er har ventilationen – den i kabinen – været i stykker. Jeg har kunne sætte den på defrost (slider yderst til højre) og justere temperaturen på den luft som naturligt blæser ind, men så heller ikke mere. Drejehjulet med de 4 hastigheder har været helt uden effekt.

Heldigvis er der råd at hente på nettet. Så først fik jeg bestilt en ny resistor pack (se foto) og derefter gik turen til Roskilde hvor Mads havde et trick til at få den gamle ud og den nye i (tak Mads!).

Desværre hjalp det ikke da det viste sig at relæet ikke duede. Men det er relæet kaldet “24” (se foto) og ved at tage relæet fra tågelygterne kunne jeg justere hvor blæseren nu skulle blæse hen. Desværre var blæseren på high-speed og hastigheden kunne ikke justeres. Suk!

Rennlist var svaret heldigvis at resisorpakkerne er forskellige indeni, men ens udenpå / i stik. Så jeg skulle bare tage stik 8 ud og flytte 6 til 8. Og så virker det! Nu kan jeg så justere hastigheden i min kabineblælser, hvor den skal blæse hen (næsten) og temperaturen. Det gør køreturen i en sort bil lidt sjovere om sommeren.

Næste projekt: Så sat min (backup) elektriske blæser i så den ikke bliver så forbandet varm ved kø-kørsel om sommeren.

Dokumentation: Blower Resistor Pack Swap

2015-08-03 20.30.18 2015-08-04 08.02.14 2015-08-03 19.49.39

2015-08-03 20.06.38