I garage for vinteren

I december 2011 fik jeg synes min 928´er. I December 2012 begyndte jeg at skille den ad og få den klar til maler. I november / december 2013 er den ved at være som jeg vil have den: Nymalet, kabinen står pænt og tæpperne har fået et skud Rodalon (som er rigtigt godt med lugten af “gammel bil”).

928S-1984-2

Nu står den så i garage til foråret. Men det står ikke stille.

Først og fremmest skal den poleres, det er har maleren aldrig fået gjort – og det gav mening at vente til efter den var samlet.

Så skal låsen på bagklappen skiftes ud. Låsedimsen som går ned er flækket lidt og bagklappen springer op i sving. Heldigvis havde 928international.com 50% på brugte dele her i december 2013, så jeg samler låsen og lidt gummi op senere på måneden når jeg alligevel skal et smut til USA.

Soltaget skal justeres. Som det er nu så ridser det oversiden af soltaget når det kører tilbage. Jeg har selv poleret 90% af ridserne væk, men det holder ikke længden. Porsche Centrum kan nok hjælpe med det, for jeg kan ikke.

Og så skal front-affjedringen have en tur. Jeg har købt støddæmpere og fjedre til S4 / GT / GTS med orange mærker på fjedrene. De skulle være en del hårdere end hvad jeg har nu + nyere justerbare støddæmpere. Den skal ikke være stenhård, men jeg vil gerne have en lidt hårdere front på bilen og måske lidt mere oversteer.

Guide til at justere højden findes her.

S4 coilover

… og så til sidst skal den, til foråret, have de nyrenoverede 17″ fælge på samt nye bredere kvalitetsdæk. Det kommer til at se godt ud og er noget jeg har ventet med til sidst når resten af renoveringen var færdig.

fælge