Overlevede Knutstorp

928´eren overlevede åbentlyst Knutstorp selvom dækkene ikke gjorde. På vej derop røg aluskinnen i toppen af frontruden af, men jeg fik den fanget og med hjem. Nu er den bare forlagt et sted på mit værksted 🙁

Selvom 928´eren har en stor motor og kunne følge med de andre på langsiden, så må jeg indrømme at automatgear og 1600 kilo med mig i ikke er verdens bedste kombination. Så jeg var den langsomste på banen – men pyt med det, for jeg havde det sjovt og fik testet bilens grænser.

Nedenfor et par billeder fra Knutstorp-dagen.

Forberedelse til banekørsel

På Søndag skal jeg på Ring Knutstorp og lære min bil at kende. Inden da har jeg haft travlt med at få styr på det hele. Min tjekliste fylder 2 A4-sider og indeholder alt fra chokoladebarer til ekstra motorolie.

Men vigtigst af alt har været at jeg har:

  • Tjekket oliestand for motoren og servostyringen (der venter olieskift + filterskift efter turen)
  • Efterfyldt 1 liter deminiraliseret vand på kølesystemet (synes også den kørte lidt varm)
  • Tjekket standen i bremsevæsken (skal have skiftet bremsevæske over sommeren, kender ikke alderen på det som er i)
  • Fået sat min ene inderskærm fast (det ene øje som den sad på var rustet over, så nu er den sikkert strippet fast indtil jeg kan få et nyt øje på)
  • Hævet dæktrykket en smule til 38 PSI foran og 48 PSI bagpå. Den ruller bedre nu og føles fastere, så jeg har nok haft for lavt tryk før.

Plastikdims

Jeg er en ubetinget fan af Ebay. Jeg har brugt tusindvis af kroner der uden at have haft andre dårlige oplevelser end dem jeg selv er skyld i.

Til min Porsche 924 har jeg købt benzinpumpe i USA, tændkabler i England og servicekits fra Tyskland.

Til 928´eren er der leveret motorolie (Castrol, 531 kroner for 10 liter incl. porto), stængerne der holder bagklappen, lakstift, luftfilter, oliefilter og læderpleje. Men det seneste køb var rent held: Den plastikdims der sidder og dækker hvor blinklys etc kommer ud – den stod pludseligt på min ebay som et forslag. Så jeg fik den fra USA til 180 kroner incl. porto på 6 dage…vildt. Desværre ser det ud til at det er sværere at finde nye a-stolpe dækken, men det kommer nok.